Nyheter

Summering av Året som gått!

 

Under 2013 har det hänt en hel del på företaget Thermotic AB.

Vi följer vår utvecklingsplan och ser fram mot nya introduktioner under 2014.

Familjen Float Underwear-plagg har utökats med en kort byxa som blivit mycket efterfrågad. I kombination med Väst eller Tröja passar den perfekt till många olika användningsområden.

Så nu finns det 5 olika Float Underwear-plagg. Väst, Tröja, lång byxa, kort byxa och SafetySuit.

 

Båtmässorna i Göteborg och Stockholm skapade stor uppmärksamhet för vår produkt och kontakterna har varit många. Dessutom har vi funnits på båtmässor i Amsterdam och London och även en gigantisk fiskodlingsmässa i Trondheim hanns med under 2013.
Vi har också genomfört en hel del visningar i vatten i större och mindre sammahang som tex. mässor, utbildningar, fisketävlingar, isvaksutbildningar.

Vi har blivit kontaktade av många företag inom olika brancher som sett fördelarna med plaggens smidighet, vikt och framförallt mångsidighet. Det har varit allt från Räddningstjänster, byggföretag, företag inom fiskeodlingsindustrin, brobyggare, Länsstyrelser, Marinen, Sjöfartsverket etc. Samarbete har påbörjats och "flyter på" bra.

 

Vår tillverkningskapacitet har utökats och vi tillverkar nu våra produkter vid 3 fabriker.

I Norge och Finland fortsätter introduktionen på marknaden via grossister och vi tror att det kommer att hända en hel del under 2014.

 

Under december månad rådde det julklappshysteri och många hade förstått att Float Underwear var den perfekta julklappen. Vår samarbetspartner på transporter hade fullt upp och uppskattade att paketen var mycket lätta.

Tror att Jultomten fick dela ut våra multifunktionsplagg i många paket under Julafton!

 

Antalet Återförsäljare i Sverige har ökat under året som gått och vi blir ständigt kontaktade av nya intresserade företag. Vårt mål under våren-2014 är att få fler butiker i storstadsregionerna, Finland och Norge.

 

 

Hemma från båtmässorna i Göteborg och Stockholm!

 

Efter 24 dagar på mässgolvet och MÅNGA besök i vår monter under mässorna kan vi konstatera att intresset för Float Underwear bara växer!

Nu finns vi i Sverige, Norge och Finland. Inom kort startar vi upp även i England.

Vi har utökat med ytterligare en fabrik för att klara produktionen och ge snabba leveranser till våra kunder. Kvalite´ i alla led är viktigt för oss på företaget.

 

Inom kort släpper vi 2 nya produkter i Float Underwear-serien. Snart i en butik nära dig!

  

 

Float Underwear väcker intresse!

 

Efter flera mässor kan vi konstatera att Float Underwear väcker uppmärksamhet och det är många som pratar om produkten.

Vid våra besök på mässorna i Amsterdam, London och båtmässan i Göteborg har vi fått nya återförsäljare, nya kontakter och utländskt intresse.

Många är imponerad av våra smidiga, lätta flytunderkläder med thermofunktion.

Det viktigaste för oss är att fler människor verkligen säkrar sig på öppet eller fruset vatten istället för att lägga en otymplig flytväst i en skuff eller annat förvaringsutrymme.

 

Vi har gjort några förbättringar gällande servicen på denna sida för att förenkla. FAQ-frågor där vi besvarar de vanligast förekommande funderingar vi får från kunderna. Det finns också möjlighet att skriva ut produktblad både på svenska och engelska. Vår bildbank kommer inom kort att uppdateras när vi går in i studio.

 

Nu förbereder vi för båtmässan i Stockholm Allt För Sjön den 1-10/3.

Vi finns i monter C 13:39 och önskar dig varmt Välkommen!

 

 

 

METS-mässan i Amsterdam var en succe´ för oss på Float Underwear!

Den stora båttillbehörsmässan firade 25-årsjubileum och innehöll därför många extrainslag.

 

I mässkonceptet ingår allt som har med båtliv att göra. Allt från propellrar, inredning,  segel, motorer till kläder, möbler men framförallt SÄKERHET!
Vår produkt väckte stor uppmärksamhet och vi fick många goda kontakter från andra länder som vi nu går vidare med.    

 

På mässan deltog mer än 1300 utställare från mer än 40 länder.  Där fanns även 15 internationella paviljonger . Så här beskrevs mässan av arrangörerna:

 

METS is the world's largest exhibition of equipment, materials and systems for the international marine leisure industry. This year the show celebrates its 25th anniversary! METS/SYP 2012 will be held on 13-14-15 November in the Amsterdam RAI Convention Centre in the Netherlands.

 

Vi kommer tillbaka nästa år….

Kontakta oss

Thermotic AB

Larssonsgränd 5, 941 46 PITEÅ
Tel. 0911-322 60
Ola       070-2694094
Carola  070-2357033

Plusgiro: 80193-6 Thermotic AB

E-post info@thermotic.se

Nyttfiske.se testar

NyttFiske.se har testat Float Underwear.
Se YouTubefilmen..
 

Youtube

Se vår film på Youtube

 

 

Pär Mikael

När jag körde med min snöskoter över isen så låg jag plötsligt i iskallt vatten….
Läs mer om Pär Mikael >

Övriga produkter

Vi har även produkter för fritid, hund och häst…
Läs mer om produkter >